Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Eco

Sayfa: [1] 2 3 ... 10
1
Oyunlar / Ynt: Pokemon GO
« : 06 Ağustos 2017, 23:30:35 »
Legendary'ler gelince malum yardımlaşma ihtiyacı doğdu. İstanbul için whatsapp gruplarımız var, her gün toplananlar oluyor. Katılmak isteyen olursa ekleyebiliriz.


2
Oyunlar / Ynt: Marvel Heroes
« : 21 Mayıs 2016, 21:20:11 »
inhumanlar gelirse işler değişir tabii
Yakaladım! Bu sene gelecek herolar arasında Black Bolt var. Geri kalanlar: Angela, Nick Fury, Ultron ve Beast.

3
Oyunlar / Marvel Heroes
« : 20 Mayıs 2016, 20:03:44 »
Sevdiğin en az bir marvel karakteri mi var? Koş!

Oyunumuz bir ARPG. İşin ustalarından, Diablo 1 ve 2'nin yaratıcılarından "yüce" David Brevik abimiz var arkasında.[*]Gerçi yakın zamanda ayrıldı :([/*] Önce çok tutmamış sonra güzel yenilikler yapmışlar, bırakmayız bu oyunu demişler ve adını da Marvel Heroes 2015 yapmışlar.[*]Bu sene 2016 oldu tabi.[/*] Ben bundan sonra oynamaya başladığım için önceki halini bilmiyorum ama başladığımdan beri gayet memnunum. FTP sistemi tam olması gerektiği gibi, para vermezsen oynarsın ama kenarda kumda falan oynarsın durumu yok. Oyunda gerçek parayı sadece karakterlerin alternatif kostümlerini almak için kullanmanız gerekebilir. Bunun için de sık sık indirimler 1 alana 1 rastgele bedava kampanyası vs. oluyor.

Oyunda şu anda seçebileceğiniz 50'nin üstünde karakter var ve yeni karakterler gelmeye devam ediyor. Level 10'a kadar her karakterle oynayabiliyorsunuz. Bir karakterle daha fazla oynamak içinse o karakteri satın almalısınız.[*]Bizim zamanımızda yoktu bunlar. 10 tane karakter vardı onlarla level 10'a kadar oynayabiliyorduk, ilk karakterimizi de onlardan seçebiliyorduk sadece.[/*] Oyuna ilk başladığınızda bir tane karakteri bedavaya alma hakkınız oluyor.

Her login olduğunuz gün için hediyeler alıyorsunuz ve 2. günde 400 eternity splinter hediyeniz var. Nedir bu eternity splinter(ES)? Karakter satın almak için bu para birimini kullanıyoruz. Karakter fiyatları 200, 400 ve 600 ES arasında değişiyor. Bu fiyatın kesinlikle karakter kapasitesiyle alakası yok. En güçlülerinden Scarlet Witch 200 ES mesela. Yeni gelenlerin fiyatı 400 ES oluyor, 600 ES olanlar ise Spider-Man gibi daha popüler olan karakterler.[*]diye düşünüyorum, ben de çok şeyapamadım[/*] Bir de Diablo3'teki follower benzeri team-up'larımız var. Mesela Venom'la oynuyoruz, "dostumuz" Parker'ı çağırıp gel 2 yumruk da sen salla diye yanımızda sürükleyebiliyoruz. Bunun için de yine ES harcamamız gerekiyor tabi. Yalnız ille de şu team-up'ı alacağım demiyorsanız ES ya da gerçek para harcamadan alacağınız karakterler de var. Mesela bende 8 team-up olması lazım, hiç birine ES ya da gerçek para harcamadım.

ARPG demiştik fakat aslında MMOARPG olarak tanımlanıyor çünkü Diablo'daki gibi diğer oyuncuları görmek için birbirinize bağlanmanıza gerek yok zaten oyundaki herkes birbirini görüyor. Aynı grupta olmasanız da kötüleri pataklarken etrafınızda bir çok dostunuzun olduğu zamanlar olacak. Burada etrafta aynı karakterden birden fazla bulunmasından rahatsız olacaklar olabilir, onun da açıklaması var. Bu arkadaşlar paralel evrenlerden. :) Hatta bunun da farkındalar. Oyun içinde karakterler yanlarındaki diğer karakterlere laf atıyorlar, ki bunlar çok hoş düşünülmüş. En azından Deadpool'unkileri bir dinleyin derim. Oynadığınız karakter "kendisiyle" karşılaştığında ise bunu anladığını belli ediyor. Örneğin Blade, "Another daywalker, another me! It must be an illusion" şeklinde bir tepki veriyor.

Oyunu oynamak için uzun süreler başında oturmanız gerekmiyor. Midtown'da 5 dakika çeteleri, yaratıkları pataklayayım da insancıkları kurtarayım diyebilirsiniz mesela. Level sınırına ulaştıktan sonra da sıkılmadan oyuna devam edebiliyorsunuz, bir çok seçenek var ve yenileri eklenmeye devam ediyor. Marvel filmleriyle eş zamanlı yeni modlar, etkinlikler vs. bile ekleniyor.

Mesela şimdi Civil War zamanı! https://marvelheroes.com/ adresinden REDEEM KEY kısmına TEAMCAP ya da TEAMIRONMAN yazarak iki kahramandan birini kazanabiliyoruz. [*]Böyle reklam gibi oldu ama bunu yapmam lazımdı. Bu şekilde ya da sadece oyuna girerek ne team-up'lar ne karakterler verdiler zamanında.[/*] Etkinliğin asıl kısmı ise oyunda, tarafımızı seçiyoruz ve görevler yaparak tarafımıza puan kazandırıyoruz. Günde 2 kere sıfırlanan puan durumu var, kazanan taraf etkinliğe özel hediyelere sahip oluyor. Kaybeden tarafa da bir teselli var mı bilemiyorum çünkü başladığından beri Anti-Registration tarafı kazandı. 8)

Oyunun hikayesi başarılı ve hikayedeki videolar da çok kaliteli, hele bir açılış var ki şuradan izleyelim hemen.

Bana göre oyunun en güzel yanı, sadece kendine ait bir oyunu olmayan karakterlerin hayranlarıyla bu karakterleri bir oyunda buluşturması. Bir de arpg olduğu için süper kahraman olduğumuzu daha çok hissettiriyor. 50 adamın arasına girip çıkmalar, bir vuruşta herkesi bayıltmak falan...


4
Sinema / Ynt: Deadpool (2016)
« : 15 Şubat 2016, 01:09:25 »
Spoiler: Göster
Olumsuz bir şey söylemek gerekirse iki tabanca iki katanayla bütün filmi geçirmeleri hoş olmadı. Tamam bazuka, balyoz vs. bunlardan geçtim de sai'lerini ve hafif makineli arkadaşlarını da kullanaydı iyiydi. Copcycat de beklediğimiz gibi mutantlığını göstermedi, düz insan gibi takıldı, kısmetse 2. filme falan artık...

Spoiler: Göster
Benim de film sırasında kafama en çok takılan buydu, çok da bilgili olmadığım için düşünüp kalmıştım ama gelip araştırdım, öğrendim. Burada izlediğimiz Deadpool Weapon X projesinde yapılan bilmem kaç mutantın özelliğine sahip overpowered Deadpool değilmiş. X-Men Days of Future Past'te Wolwerine kardeşimiz bizim dünyamızdaki zaman çizgisini değiştirdiği için izlediğimiz Deadpool bu olmuş. Hala pek kafama oturmadı ama kısaca böyle galiba. Deadpool'un bütün Marvel'i öldüren güçlü hali değildi sanırım bu. Yine de kafam karışık bilgili birinin yardımı lazım :D

Spoiler: Göster
X-Men Origins: Wolverine'deki "şey"in Deadpool'la alakası yok. Film için uydurdukları bir şey. Onu yapmayı düşünenlere de buradan selam olsun[*]Arkadaş aranızda hiç mi akıllı yoktu. :([/*]. Deadpool'un orijinal hikayesi bu filmdekine daha yakın. Deadpool'un bütün Marvel'i öldüren güçlü hali de bu yani. :)

5
Sinema / Ynt: Deadpool (2016)
« : 13 Şubat 2016, 23:48:25 »
Tamamdır, ben dublajda yumuşatmaya çalıştılar zannettim. Zaten onu yapsalar görsel kısmı var. O zaman 15+'ya ikna için sadece dil döktüler, ağızları iyi laf yapıyormuş ne diyelim. :)

6
Sinema / Ynt: Deadpool (2016)
« : 13 Şubat 2016, 22:36:59 »
Yalnız bizde niye 15+ oldu, nasıl izin verdiler anlayamadım. Çok incelemiyor mu bizimkiler, bilen var mı bu konuyu?

O konuda Deadpool'u seslendiren Harun Can, +18 olmaması için çok uğraştık, diye bir mesaj atmıştı.

Dublaj değildi ki :)


7
Sinema / Ynt: Deadpool (2016)
« : 13 Şubat 2016, 21:24:22 »
Geldi. :) Güzel geldi. Çok kurcalarsak eksiğini buluruz tabi de "Fox'un Marvel filmleri izlenmez" fikrimi kırdı en azından. Dördüncü duvarı yıkarken güzel noktalara dokundurdu, sağa sola sağlam giydirdi. Yalnız bizde niye 15+ oldu, nasıl izin verdiler anlayamadım. Çok incelemiyor mu bizimkiler, bilen var mı bu konuyu?
Spoiler: Göster
Olumsuz bir şey söylemek gerekirse iki tabanca iki katanayla bütün filmi geçirmeleri hoş olmadı. Tamam bazuka, balyoz vs. bunlardan geçtim de sai'lerini ve hafif makineli arkadaşlarını da kullanaydı iyiydi. Copcycat de beklediğimiz gibi mutantlığını göstermedi, düz insan gibi takıldı, kısmetse 2. filme falan artık...

8
Güncel / Ynt: Star Wars'u Neden Bu Kadar Seviyoruz?
« : 05 Ocak 2016, 15:04:05 »
Ne ışın kılıçları, ne ciuv ciuv sesleri, ne de force... Asıl olay bir felsefesi olması, üzerine derin tartışılabilmesi. Matrix gibi...

9
Katılımcılardan biri diğerine özelden bu videoyu göndermiş diyorlar, uuuu!

10
Müzik / Ynt: Şu Anda Ne Dinliyorsunuz?
« : 30 Haziran 2015, 09:48:58 »

11
İhsan abi'nin olmaması, yayını İlber Ortaylı'nın olmadığı Tarihin Arka Odası programına dönüştürecek ama ben yine de umutluyum, patlamış mısırları hazırlıyorum, olay istiyorum, kemik sesi duyulsun! :goth:

12
Televizyon / Ynt: Supergirl
« : 16 Mayıs 2015, 00:18:46 »

13
Televizyon / Ynt: Supergirl
« : 14 Mayıs 2015, 18:50:18 »
Tek beğenen ben miyim? Klişe mi? Bence tipik erişilmez süper insan yerine acemilikleri, heyecanları, sakarlıkları olan bir kız portresi çizmeleri ve işin içine esprili bir yorum katmaları güzel olmuş.
Yalnız değilsin İhsan abi. Ben de üstteki yorumları okuyunca bende mi sorun var dedim. Dizinin haberini ilk duyduğumda hiç umursamamıştım ama bugünkü videoyu izleyince hoşuma gitti.

14
Vay anam vay neler dönmüş Serhat ya! Sizleri tanımak güzeldi, rıhtımı çok özleyeceğim. Siteyi siz mi kapatıyorsunuz yoksa belediyeden gelip mühür vurmalarını mı bekleyeceksiniz? [*]İhsan abinin de hiç kaçışı yok ad soyad ne varsa söylemişler yayında. [/*]

15
Müzik / Ynt: Şu Anda Ne Dinliyorsunuz?
« : 06 Mayıs 2015, 23:55:35 »
Grup Vitamin - İsmail 2
Hayııııırrr!

Twitter'da birisi "Tam artık İsmail şakası yapmazlar unutuldu diyordum, bitirdiniz beni." demiş ama sen daha yeni başlıyorsun galiba. :) Winter is coming İsmail,kalın bir şeyler al üşütürsün canım.

Sayfa: [1] 2 3 ... 10