+1 Deneyim (Başlangıç)Şarkı:
The Killers - Somebody Told MeKarakter Resmi: Emily Laraye "Olayın ana hatlarını biliyorum, ama biraz üstünden geçsek daha iyi olur."Emily Laraye bu cümleyle birlikte oturmasını işaret ette Arda'ya. Birkaç saniye içerisinde bir garson geldi yanlarına:
"Ben ıstakoz alacağım." dedi Emily Laraye. Tekrar Arda'ya döndü, sonra cevap vermesine izin vermeden, "Beyefendiye de ıstakoz getirin. Ve şarap."
"Tabii efendim." dedi garson, koca bir menü çıkardı, "Buyurun şarap menümüz-"
Emily Laraye eliyle susturdu onu. "Menüye gerek yok. Güzel bir kırmızı şarap getirin yeter. Lütfen acele edin."
Garson eğilerek selam verdi ve onları yalnız bıraktı. Emily Laraye gözlerini tekrar Arda'ya dikti.
"Kuzenimin mektuplarını gördünüz sanıyorum. Çok korkunç bir şey bu. Kimsenin başına gelmesini istemem; ama bir kere olan oldu. Annesini ve babasını öldürdü. Hastanede olduğu zamanları hatırlıyorum, hepimiz iyileşti sanmıştım; ama belli ki yanılmışız. Şimdiyse ortalarda yok."
Söylediklerini sindirebilmesi için zaman verdi Arda'ya. Bu sırada garson geri gelmişti. Önce onlar için seçmiş olduğu şarabı gösterdi. Emily Laraye sadece kafasıyla onay verdi ve garson kadehlerini doldurmaya başladı.
"Benim böyle işlerle bir ilgim yoktur, bana soracak olsanız düne kadar böyle doğaüstü zırvalara da inanmazdım. Aileyle çok bir bağım olduğu da söylenemez. Çocukluğumdan beri Türkiye'deyim; ama sigorta şirketi para vermeden önce etraflıca araştırmak istiyor. Hoşlarına gitmeyen küçük bir ayrıntı olursa, parayı alamam. Parayı almak istiyorum Arda Bey. Sizin de para almanızı istiyorum. Bu yüzden, Faye Laraye'ı bulmanız lazım. Onu bulmanız ve bu ölümlerle ilgili öğrenilebilecek ne varsa hepsini öğrenmeniz lazım. Bu iş için size 10.000$ vermeye hazırım."
Garson ıstakozlarla tekrar geldi. Emily Laraye susmuş, Arda Sırık'ın cevabını bekliyordu.