Arkadaşlar 7. sezon 7 bölümde mi sonlandı?
Hem bu Rhaegar Targaryen ne diye iki çocuğuna birden aynı ismi koyuyor? Mal mı bu adam? Çocukları Aegon 1 Aegon 2 diye mi çağıracak?
Spoiler: GösterAlıntı yapılan: Old Fat Gil-Galad - 30 Ağustos 2017, 07:21:22Hem bu Rhaegar Targaryen ne diye iki çocuğuna birden aynı ismi koyuyor? Mal mı bu adam? Çocukları Aegon 1 Aegon 2 diye mi çağıracak?Jon doğduğunda Rhaegar ve ilk oğlu Aegon ölmüştü. Lyanna'nın bundan haberi var mıydı bilmiyoruz tabii.
Sabaha kadar tüm bölümleri izledim, ama bir piyes izledim. Bu hissi yaşadım, doyuruculuktan ve oyunculuktan uzak, yazarı bir köşeye atılmış ucuz bir piyes gibiydi. İzlediğim en kötü sezon. (edit: spoiler)Spoiler: GösterBence Cersei sonunda ensest ilişkiden bir cüce veya özürlü çocuk doğuracak, o çocuğun hükmedemeyeceğini anlayınca akgezerlere karşı diğer güçlerle müttefik olmak zorunda kalacak, hem de yıllarca Tayrion'dan nefret etmesinin de bir kaşılığını görecek, çocuğu onun için ucube olup empati kuracak. Bu fikrim dizi için geçerli kitaplarda ne olur bilmem.