Spider-Gwen, Filmden Önce Bir Hayran Trailer’ına Kavuştu

spider-gwen-ust

Spider-Gwen filmi söylentileri henüz kesinlik kazanmadı, ama hayranlar da boş durmadı.

Spider-Verse evreninde tek sayılık bir macera olarak çıkan ve sonrasında kendi çizgi roman dizisine kavuşan Spider-Gwen hayranlığı dinmemeye devam ediyor.

Variant cover (alternatif kapak) olarak 20 farklı kahramanın çizgi romanına kapakla konuk olan Gwen, son olarak Deadpool versiyonu Gwenpool olarak kendi çizgi roman serisine kavuşmuştu.

Öte yandan, karakteri çok kısa sürede benimseyen hayranlar, Emma Stone’un başrolünü oynadığı bir Spider-Gwen filmi istemeye başlamıştı. Emma Stone da bu isteğe olumlu cevap vermiş ve film gerçekleşirse rolü seve seve oynayacağını bildirmişti. Tam da bu zamanlarda MCU’ün meşhur ismi Kevin Feige’in patronu ve Marvel CEO’su Ike Perlmutter’in büyük bir Spider-Gwen hayranı olduğu ortaya çıkmıştı.

Lafı fazlaca uzattık.

Hayranlar Marvel’dan önce davranıp bir Spider-Gwen filminin nasıl olacağını bu hayran yapımı trailer’da gözler önüne serdi!

Andrew Coulombe’un Amazing Spider-Man’deki Emma Stone sahnelerini ve Birdman’den bazı sahneleri alarak hazırladığı trailer’da, cosplayci Julianne Cancalosi de Spider-Gwen’in kostümlü halini canlandırıyor.

Hemen aşağıda bulabileceğiniz bu trailer’a bizce göz atmadan geçmeyin.