Seriyi Kabalcı baskısından geçen hafta uzuuun aramalar sonunda iki farklı siteden temin ettim.
Bu süreçte, sitelerdeki "Stokta" ibaresine güvenilmemesi gerektiğini de öğrendim.
Kısaca bahsetmek gerekirse,
Serinin ilk kitabını bilindiği üzere bulmak imkansıza yakın, diğer kitaplarınsa tek tük bulunabiliyor. Geçen hafta İdefixte ilk kitap Dune hariç serinin 5 kitabını %45 indirimli görünce afalladım ilk şaşkınlığı atınca Sarmal da olsa ilk kitabı bulabilir miyim diye araştırmaya başladım ve Arkadaş Kitabevinde Kabalcı baskısını "Stokta" görünce jet hızıyla siparişleri verdim. Bir kaç gün sonra İdefix kargoya verdi kitapları Arkadaş Kitabevine bakınca kısa süreli bir şok "Baskısı tükenmiş" aradım "Hani stoktaydı. Sizi de yapacağınız işi de" deyip kapadım telefonu. Bir umut Ankara'da ki bütün kitapçıları ve sahafları dolaştım yok. Sonra internette umutsuzca aranırken Kitap Galerisi diye bir sitede buldum aradım adamları gerçekten ellerinde varmış. Adam bir de bana " Kaç tane istiyorsunuz" demesin mi? Hemen siparişi verdim ve ertesi gün kitap elimdeydi.
Seri İdefix ve Kitap Galerisinde an itibariyle (04.05.2015 - 16:40) hala mevcut almak isteyenler geç kalmasın yalnız idefix indirim oranını %45 den %27 ye çekmiş.