Yüz yıl geçse dahi GoT'dan daha iyi bir dizi ve daha kötü bir kitap uyarlaması olmayacak....
Yüz yıl geçse dahi GoT'dan daha iyi bir dizi ve daha kötü bir kitap uyarlaması olmayacak.
Aynen ya savaş sahnesi gerçekten mükemmeldi. Yüzlerce adamın tek bir atlıyı vuramaması olsun, devlerin kurdan niyetine kıracağı mızrağa elleriyle sinek kovma hareketi yapması olsun, meydan muharebesinde daha savaş başlayalı 30 saniye geçmeden sanki savaş bitmiş de birileri gelip cesetleri üst üste yığmış gibi, dağ gibi insan cesetlerinin yıkılması olsun. Hepsi mükemmeldi harikaydı yani böyle savaşı ben ne LoTR'de gördüm ne Saving Private Ryan'da ne Fury'de hiçbir yerde görmedim. Of o kadar mükemmeldi ki anlatılmaz çok gerçekçiydi.Bir tane boğulma sahnesi çekildi diye tarihin en güzel savaş sahnesi olarak gösterilmiş. İlginç.
Yüzlerce adamın tek bir atlıyı vuramaması olsun
devlerin kurdan niyetine kıracağı mızrağa elleriyle sinek kovma hareketi yapması olsun
meydan muharebesinde daha savaş başlayalı 30 saniye geçmeden sanki savaş bitmiş de birileri gelip cesetleri üst üste yığmış gibi, dağ gibi insan cesetlerinin yıkılması olsun
But, House Mormont remembers. The North remembers! We know no King but the King in the North whose name is Stark. I don't care if he's a bastard. Ned Stark's blood runs through his veins. He's my king from this day until his last day.
Cersei kehanete göre ölecektir, kardeşi tarafından. Hangisi öldürsün, Tyrion? Jaime?