Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - KoyuBeyaz

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 72
31
NES 7.0 - Yeni Dünya / Ynt: Yeni Dünya - RP Dışı
« : 01 Temmuz 2015, 13:54:11 »
En birinci ben açılmışım denize vuu! Bir yerde buluşup gemi yarışı yapalım, sonuncuyu hep beraber yağmalayalım.

Bir de ben ikinci kaptan bulursam adını Lapacı koyacağım, çok kafaya koydum. [*]Ay imdat bari kaptaaan[/*]

Yanlız bir dakika oha gemimde kadın olacak. İlk ters giden işte "Kadın bize uğursuzluk getirdi" deyip Sierra'yı gemiden atıyorum hksagdlkhsakdgasdf.

32
22:00 olsun Ramazan boyunca bence. Kendi ayağına sıkmış gibi olma farkında olmadan. :P Biz de dinleyeceğiz, bize de yazık. u_u

33
NES 7.0 - Yeni Dünya / Ynt: NES 7.0 - Yeni Dünya
« : 25 Haziran 2015, 13:11:17 »
Kaptan şapkamla sefere hazırım.

36
Duyurular / Ynt: Kısa Kısa Anonslar
« : 12 Haziran 2015, 11:13:02 »
Ooo sonunda olmuş, hayırlı olsun hepimize! Edebiyata doğru genişlemesi çok iyi olmuş sloganın. Darısı sitenin başka bölümlerinin de başına (if you know what I mean) eheh.

37
Eğlence & Mizah / Ynt: Anlamlı Tashih (Kitaplar)
« : 27 Mayıs 2015, 11:28:37 »
İçeriden Ötmek (Aramızda bir casus var. Kim olduğunu bulabilecek misin?)

Yaban Diyarlardaki Sabancı (Bir başarı öyküsü...)

Amerikan Sanrıları (Özgürlük dağıtmak kolay mı sandınız?)

Spoiler: Göster
İçeriden ölmek - Robert Silverberg
Yaban Diyarlardaki Yabancı - Robert A. Heinlein
Amierkan Tanrıları - Neil Gaiman

38
Kitap önerilerinin bitimine kısa bir süre kaldığını hatırlatıyor ve ben de kısa bir süre önce okuyup çok sevdiğim bir Ballard eserini öeneriyorum: Beton Ada. Kitabın bir distopya olduğunu düşünüyorum ben. Okumuş olup da yorumda bulunacak olan var mı? Ona göre listeye ekleriz. :)

Ben kitabın yarısına kadar okumuştum fekat sorulsa pek distopya demem açıkçası. :D Sistemin bizimkinden çok bir farkı yok gibiydi ve esas olay başkarakterin başına gelen olaylar üzerinden verilmek istenen mesajdı. Ben pek türe dahil olmaz diye düşünüyorum o yüzden. :)

39
Duyurular / Ynt: Biz Bunu İstiyoruz 2 | The Witcher
« : 21 Mayıs 2015, 20:31:00 »
Ne diyeyin... Kaderinin kılıcın iki kenarı vardır - bunlardan biri sensin.

Diğeri de benim herhalde. Yıllar sonra birden bire "Witcher kitaplarını okuyayım ben ya, yollasana bana," diye gezinirken bunu görmek? Bu kadar olur...

40
Aylık Öykü Seçkisi / Ynt: Seçkide Yetmiş Birinci Ay
« : 21 Mayıs 2015, 18:34:11 »
Öykü seçkisinin en sevdiğim yanı her ay tek bir temadan yola çıkılarak ne kadar farklı yönlere uçulabildiğini yeniden ve yeniden bizlere gösterişi. Öykülerin tamamında tahmin edilebilir bir öge var ama hepsi o ögenin etrafında o kadar farklı desenlerle sarmalanmış oluyor ki okudukça zihninizin açıldığını hissediyorsunuz. Bazıları ayrı bir tat verip aklınıza kazınırken bazısını o kadar beğenmiyorsunuz belki, ama bir şekilde o çeşitliliği hissediyor ve hayal gücünün sınırı olmadığını hatırlıyorsunuz.

Genelde okuduğum öykülere yorum yapmıyorum seçkilerde fakat bu okumadığım anlamına gelmiyor. Benim gibi başkalarının da olduğuna eminim. Lütfen eğer aklınızda bir şey varsa endişeniz "okunmuyor" olmasın, çünkü okunuyor. :) Tüm yazar ve yazmaya heves eden arkadaşların bunu bilmesini isterim. Hayalgücünüz bizlere ulaşıyor ve hiç tanımadığınız onlarca kişi tarafından okunuyor, görülüyor, bazen seviliyor, bazen farklı duygular uyandırıyor. Hepsine dokunuyorsunuz aslında bir şekilde. Çok güzel bir şey bu.

Tüm yazanların eline sağlık. Ahmet Uzn'a da bu sade, tatlı çizimi için ayrıca teşekkürler.

41
Oyunlar / Ynt: Genel Oyun Tartışmaları
« : 19 Mayıs 2015, 22:39:08 »
Vuuu Magicka 2 gelsin turnuvasını yapalım, kazanana sarı cüppe verelim! Ateş topları, yıldırımlar! Yunalesca, sana geliyorum!

42
Sinema / Ynt: Suicide Squad (2016)
« : 19 Mayıs 2015, 19:47:20 »

Setten yeni fotoğraflar yayınlandı. Joker'in dövmeleri ve krom dişleri gerçekten filmde de olacakmış, bunu anladık. Harley Quinn'le olan ilişkileri de bu çılgın çizfte yakışacak türden gibi görünüyor. Nereden mi biliyoruz?

Devamı haberimizdeki resimlerde.

43
Sinema / Ynt: Mad Max: Fury Road
« : 18 Mayıs 2015, 19:28:30 »
Filmle ilgili olarak sitemizde yazılmış incelemeye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kendi yorumum: Film her açıdan harikaydı. Gerçekten dolu dolu bir aksiyon filmi izletiyor size, olayı yalnızca havaya uçan arabalardan ve çölde yuvarlanan insanlardan ibaret de tutmuyor kesinlikle. Çok küçük detaylarla, çok ufak diyaloglarla, çok ince dekorlarla anlatıyor hikayesini. Film bittiğinde bir aksiyon filminden beklemeyeceğiniz kadar çok şey kalıyor aklınızda.

Müzikleri şahane, oyunculuk da müthiş.[*]kurabiye de bi harika[/*] Tom Hardy Mad Max rolüne çok iyi uymuş diye düşünüyorum. Çok az konuşmasına karşın mimik ve hareketleriyle karakteri gerçekten oturtmuş. Charlize Theron'un da oyunculuğunu çok beğendim, keza diğer oyuncular da işlerini harika yapmışlar.

Filmin en çok dikkatimi çeken yanı ise dengesiydi. Damdan düşer gibi girdiği hikayesi ve aralarda soluklandırmak için durmak dışında asla bitmeyen aksiyonuyla tek bir an bile sıkmıyor, heyecanı hiç düşürmüyor. Adrenalinizi tavana çıkarttıktan sonra hiç aşağıya indirmiyor. Tüm bu yoğunluğa ve hıza rağmen sadece aksiyondan ibaret olmamayı da çok iyi başarıyor. Biraz fazla hızlı girdiği için hafif bir boşluk hissi bırakıyor denebilir ama koca filmi neredeyse iki aksiyon sahnesi halinde çekmek için de böyle bir şeye gerek olduğu bir gerçek. Filmin feminist yanı da kendini çok güzel gösteriyor, ben bu yapısını çok beğendim. Hiçbir zorlama olmaması görmeye alışık olmadığımız, harika bir şey.

Kesinlikle gidip izlenmeli ama sinemada izlenmeli. Gerçekten sinemaya gitmeyi geretiren çok az film olduğunu düşünen biri olarak bunu kesinlikle beyaz perdede deneyimlenmesi gerektiğini düşünüyorum. 11/10, başyapıt.

Efsane müziklerinden biri:
https://www.youtube.com/watch?v=MaL6NxTvWRM&sns=fb

44
Aaa, benim bundan hiç haberim yoktu, şöyle bir sitelere de baktım tükendi yazısını görünce hızlı hızlı geçmiştim. Bir yaşıma daha girdim. 6:45'se basılmadı sayıyorum yea askjlhdsaf. Yanlış alarmmış afedersiniz. :P Günü gene kurtardığın için teşekkürler süpermit. *-*.  :yeho

45
Ankette yer alan Androidler Elektrikli Koyun Düşler Mi kitabı da bulmanın epeeeeeeeeeeyce zor olduğu bir kitap, seçilirse çoğu kişinin bulabileceğini zannetmiyorum. Ben çok zor bulmuştum. Onu da çıkarmak daha sağlıklı olur bana kalırsa. Çok güzel kitap ama bulunmuyor.

Kurma Kız'ın da şu an itibariyle baskısı yok evet, ama yayınevi yakında yeniden basacağını söyledi. Bir de bazı internet sitelerinde hala var sanırsam. Herkesin ulaşması kolay bir konumda değil şu anlık ama.

EDİT: Androidler Elektrikli Koyun Düşler Mi yeniden basılmış, ben cahil kalmışım. Meğer yalanmış!

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 72